Architecten

tegels.com is een veelgevraagde partner door architecten bij elk vraagstuk over tegels en sanitair, voor zowel binnen als buitentoepassingen, of het nu gaat om wanden of vloeren, wij hebben alle kennis in huis en kunnen alle merken, soorten, types leveren die er in de wereld te koop zijn. Bent u als architect dus op zoek naar net dat ene aparte tegeltje wat u nergens kunt vinden of die design waskom die niemand levert,  dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Architectenshowroom

In onze architectenshowroom in Oisterwijk zult u zich direct thuis voelen. Onze stylisten presenteren u er graag onze nieuwste collecties. Ook bieden wij u de mogelijkheid om samen met uw klant in onze showroom inspiratie op te doen, u bepaalt hierbij zelf of u dit zelfstandig wil doen of met hulp van ons. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen, dan komen we net zo graag uw kant op gereden met monstermappen, brochures en monstertegels. 

Eigen import

tegels.com heeft directe lijnen met de grootste fabrieken en steengroeves in Italië en Spanje. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en weet u zeker dat uw opdrachtgever nooit te veel betaald en waar krijgt voor zijn geld. Enkele topmerken waar wij mee samen werken zijn:

Laat je inspireren
Bekijk selectie
Showroom

Kopje koffie?

Eens kijken wat wij in huis hebben? Inspiratie opdoen? Maak je wensen kenbaar. Zeker weten dat ons team een passende aanbieding heeft!

Bekijk showroom
De koffie staat klaar!