Grondleggers van sfeer sinds 1959!

De zakelijke tak van Tegels.com - met de familie Smits als grondleggers - heeft ruim 50 jaar ervaring in de tegelbranche en is specialist op het gebied van keramische tegels en natuursteen. Wij ontzorgen u op het volledige plaatje: van het geven van advies, werkvoorbereiding, het opmeten en aanleggen van uw vloer en de vloerverwarming tot het sloopwerk en de eindschoonmaak. Uniek is ons 24 uurs concept speciaal ontwikkeld voor een renovatie of herinrichting van winkel of werkvloer. Zeg het maar, 800m2 per dag? Wij flikken het! Het enige wat u nog hoeft te doen is uw wensen doorgeven.

Of u nu een grote retailer met meerdere vestigingen bent waar het voornamelijk om eenvoud, gemak én prijs draait. Of een kledingzaak heeft en een unieke, stijlvolle sfeer wilt overbrengen.

Tegels.com weet voor ieder project de juiste sfeer te creëren. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Want ja, ook dat is ontzorgen. Dus zegt u het maar: welke sfeer zoekt u voor uw zaak? Modern, klassiek, stijlvol, trendy of toch een eenvoudige maar kwalitatieve budgetoplossing? Graag nodigen wij - de grondleggers van sfeer – u uit in Oisterwijk in onze showroom voor een inspirerende kennismaking.

Bekijk showroom >>

OVER-ONS.jpg


Laat je inspireren
Bekijk selectie
Showroom

Kopje koffie?

Eens kijken wat wij in huis hebben? Inspiratie opdoen? Maak je wensen kenbaar. Zeker weten dat ons team een passende aanbieding heeft!

Bekijk showroom
De koffie staat klaar!