Tegelwerk binnen 24 uur klaar!

Het wordt steeds belangrijker dat projecten snel worden uitgevoerd. Vooral bij de renovatie of een herinrichting van uw winkel of werkvloer kost tijdverlies veel geld. Speciaal daarvoor hebben wij het ’24 uurs concept’ ontwikkeld. In dit concept leggen wij vloeren die binnen 24 uur volledig belast kunnen worden. Uiteraard mag de snelheid niet ten koste gaan van de kwaliteit.

Daarom leveren wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige vloeren en gevels die zijn aangepast aan de specifieke eisen van uw project.

Gelegd door vakmensen met jarenlange ervaring en oog voor kwaliteit. Kortom, moet het snel én meer dan goed gebeuren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Eerst zien dan geloven? Wij nemen u graag mee op referentiebezoek. Kunt u met eigen ogen onze kwaliteit beoordelen en onze klanten aan de tand voelen.

Boek referentieverzoek

Hier ziet u hoe wij door middel van een eigen gemaakte lijmwagen zorgen voor een snelle verlijming van de vloer. Dit is één van de vele voorbeelden van hoe wij ons 24 uurs concept blijven verbeteren.