Voor wie?

Tegels.com Projects werkt samen met alle denkbare partijen in een bouwproces. Zo adviseren en inspireren wij architecten en binnenhuisarchitecten op het gebied van de nieuwste materialen en trends. Dit kan vanuit onze ruim 1.000 m² grote showroom in Oisterwijk of op elke gewenste locatie in het land. Indien gewenst gaan we zelfs met de klant naar de tegelfabrieken in Italië of Spanje.

Ook aannemers, vereniging van eigenaren, projectontwikkelaars en vastgoed eigenaren weten de weg naar ons te vinden. Wij kunnen hen namelijk volledig ontzorgen, omdat wij het volledige traject verzorgen. Denk hierbij aan: het slopen van een bestaande vloer of wand, het aanleggen van vloerverwarming, het aanbrengen van een zand/cementdekvloer of gietvloer en uiteraard het leveren en plaatsen van de tegels of natuursteen. Maar we gaan nog verder dan dat, zo verzorgen wij het kitwerk en ook de gewenste eindschoonmaak van uw project. Zelfs het leveren en plaatsen van een afgelakte MDF plint behoord tot de mogelijkheden.

Dit alles doen wij met een vaste ploeg van zeer vakbekwame installateurs die begeleid worden door onze eigen werkvoorbereiders en uitvoerders / projectleiders, zodat onze opdrachtgevers zich over dit alles geen zorgen hoeven te maken.