Nieuws

The Adventure Range Rover & Jaguar Dealer

The Adventure Range Rover & Jaguar Dealer

Het tegelwerk werd gedaan met behulp van een aantal middelen, zoals een Tile Leveling System en lijmsilo. Met deze hulpmiddelen kan er sneller, nauwkeuriger en zuiniger worden gewerkt. De silo zorgt ervoor dat de lijm een perfecte samenstelling heeft van poeder en water. En met het Tile Leveling System leggen de tegelzetters een feilloze tegelvloer, met geen uitsteeksel en oneffenheden.

Tegelvloer-met-TLS-en-Tegelzetters.jpg

De lijmsilo is een innovatief hulpmiddel voor de tegelzetters. Tegellijm hoeft niet langer met de hand te worden aangemaakt en gemengd. De lijmsilo en het Tile Leveling System besparen de tegelzetters veel tijd. Daarnaast is de nauwkeurigheid ook veel beter.

Tegellijmsilo-2-0.jpg

De tegels die worden gebruikt passen goed bij elkaar, een crème kleurige tegel in combinatie met een bruine houtlook, de afmetingen van de tegels zijn 60x60. Deze look past erg goed bij het concept en de uitstraling van The Adventure Dealer.

Het tegelwerk gaat enorm snel, met een snelheid van 1 tegel per minuut zijn er zo in uur tijd ongeveer 60 tegels gelegd.