+31(0)13 522 00 14

Veel gestelde vragen

1. Is het mogelijk dat ik mijn bestelling bij u op kom halen?

U kunt uw bestelling afhalen bij onze showroom in Oisterwijk. Indien u tijdens het bestellen heeft aangegeven dat u uw bestelling wilt afhalen, ontvangt u automatisch bericht per e-mail, zodra uw bestelling voor u klaar staat. Dit bericht dient u mee te nemen wanneer u de bestelling afhaalt. De routebeschrijving en de openingstijden van onze showroom kunt u hier vinden.

Houdt er rekening mee dat tegels en natuursteen zwaar zijn. Een vierkante meter natuursteen van 1 cm dikte heeft al gauw een gewicht tussen 25-30 kg. Grotere orders kunnen vaak door dit gewicht niet worden vervoerd door of met een gewone personenauto. Uiteraard zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele transportschade.

2. Mijn bestelling dient afgeleverd te worden in België, is dit mogelijk?

Wij bezorgen onze producten zowel in Nederland als in België.

3. Ik zou graag vooraf een monster van een tegel willen bestellen, is dit mogelijk?

Uiteraard kunt u bij ons van iedere tegel een monster bestellen zodat u van tevoren exact weet wat u uiteindelijk kan verwachten. Het afhalen van een monster bij ons in Oisterwijk is gratis. De kosten van het bezorgen van een tegelmonster in Nederland en België bedraagt 45,00 euro incl. BTW.
Voor het bestellen van een monster verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen, u kunt ons bereiken van maandag t/m zaterdag op 013-5220014.

4. Wat is de levertijd?

Onze tegels en natuursteen zijn meestal uit voorraad leverbaar. Indien ze voorradig zijn wordt uw bestelling binnen één week bij u afgeleverd. Het kan echter voorkomen dat artikelen tijdelijk niet leverbaar zijn, de levertijd bedraagt dan maximaal 3 weken. U ontvangt hierover zo spoedig mogelijk bericht nadat u uw bestelling geplaatst heeft en uw betaling door ons is ontvangen.

5. Wat zijn de transportkosten?

Hiervoor rekenen wij 100,00 euro incl. BTW voor bezorgen in Nederland en 125,00 euro incl. BTW voor België.