+31(0)13 522 00 14

Vloertegels

De basis van uw interieur is de vloer. Dit begrijpen wij als vloerenspecialist erg goed, daarom heeft tegels.com een zeer ruim assortiment aan vloertegels gepresenteerd op mooie ruime vloervlakken in onze showroom in Oisterwijk. Hier op onze site vindt u hier al een aantal mooie voorbeelden van. Aan de hand van sfeerfoto's proberen wij u een beeld te geven van de (kleur)schakering en sfeer die een tegel geeft.

Het is echter altijd het beste om de tegels in levenden lijve te komen bekijken. Wij voorzien u in de showroom dan graag van alle juiste informatie en kleuradviezen voor uw nieuwe of bestaande woning. Omdat wij begrijpen dat dit geen makkelijke keuze is, adviseren wij om altijd 1 of meerdere monstertegels mee naar huis te nemen zodat u de kleuren goed kunt bekijken in de rust van uw eigen omgeving en om te kijken of de vloertegels goed combineren bij uw nieuwe of bestaande meubels, keuken en/of gordijnen.  

Hieronder kunt u per ruimte het aanbod vloertegels bekijken:

Met ons ruime aanbod heeft u veel keus uit tegels met verschillende sferen. Kiest u voor: modern, betonlook, luxueus of een warme en natuurlijke sfeer, weet u het al?

Wilt u inspiratie opdoen of heeft u vragen? Kom langs in de showroom of neem contact met ons op!