+31(0)13 522 00 14

Douche

De douche is waarschijnlijk het meest gebruikte onderdeel van een badkamer, als je ’s morgens opstaat is er niks lekkerder dan een verkwikkende douche om wakker te worden en de dag goed van start te laten gaan. En ’s avonds na een dag hard werken gaat er niks boven de heerlijke warme stralen van je douche op je hoofd.

Dit begrijpen wij bij tegels.com als geen ander, daarom bieden wij een zeer uitgebreid assortiment douchecabines, inlooopdouches, douchebakken en doucheaccesoires van merken als Selaskin, van Rijn Products, Riho en Novellini.

Extra luxe douche

Maar ook voor extra luxe kun je bij ons terecht, wat denk je bijvoorbeeld van een sunshower om je dagelijkse vitamine D tekort aan te vullen of stramme spieren mee op te warmen en wat soepeler te krijgen? En ben je al wat ouder en slechter ter been dan hebben wij alles in huis om er voor te zorgen dat u nog steeds van uw heerlijke douche kunt genieten. Denk dan aan mooi vorm gegeven stoeltjes voor in uw douche die netjes aan de muur worden gemonteerd of muurbeugels zodat u wat makkelijker op kunt staan. Overal is aan gedacht.

  • Douchcabine
  • Inloopdouche
  • Douchebakken
  • Doucheaccessoires
  • Sunshower

Enkele merken sanitair uit ons assortiment

Primabad


Dekker Zevenhuizen


Sanibell


Bron


Thebalux


Teak & Living

Sealskin


Van Rijn Products


Riho


Novellini


Hotbath


Xenz

Grohe


Hans Grohe


Bette


Villeroy & Boch


Duravit

 

Vasco


Instamat


Geesa


Geberit


Provex