+31(0)13 522 00 14

Onze kracht. Jouw voordeel!

Na ruim 50 jaar weten wij als géén ander hoe we sfeer maken. Het onbetaalbare, betaalbaar maken. Comfort en stijl met elkaar te laten matchen. We mogen wel zeggen dat wij doorgewinterde tegelspecialisten zijn. En daar doe jij je voordeel mee.

Hieronder op een rijtje, de kracht van ons én het voordeel voor jou! Opmerkingen of verbeterpunten horen we uiteraard graag. Ons team is iedere dag bezig de dienstverlening en service op een nog hoger niveau te krijgen.

 

   • Achter Tegels.com staat een gerenommeerd, gecertificeerd (VCA) en gezonde familiebedrijf dat al sinds 1959 sfeer maakt. Inmiddels staat de 2e generatie Smits aan het roer. Hard werkende ondernemers die weten hoe te inspireren en professioneel te smeren. Die jarenlange expertise zorgt ervoor dat wij onszelf grondleggers van sfeer én kwaliteit mogen noemen;
   • Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de fabrieken zijn wij in staat topkwaliteit te leveren tegen de beste prijs en hoogste service. Dat geldt ook voor onze lijm en voegmiddel. En dat scheelt enorm in de kosten
   • Afspraak is afspraak.
   • Met alle aan ons gekoppelde specialisten kun je rechtstreeks contact leggen. Van stylist tot tegelspecialist. Wij staan altijd voor je klaar! Met een goede kop koffie en persoonlijk en professioneel advies.
   • Tegels.com beschikt over een groot eigen magazijn 2000m2 én heeft naast de showroom ook een outlet.
   • Garanties, wel of niet terecht, worden altijd direct opgepakt en uitgevoerd door onze eigen mensen. Pas daarna komt de eventuele vraag of iets binnen of buiten de garantie valt. Krom is krom. Recht is recht. Simpel!

Behoefte aan een scherpe offerte of stylingadvies?
Kom langs in de showroom!

Wilt u inspiratie opdoen of Kennis vergaren, dan bent u bij Tegels.com aan het juiste adres! Online kunt u inspiratie opdoen in onze Inspiratiemodule, kies een ruimte en een stijl of alleen een bepaalde kleur. Dan krijgt u alle relevante sfeerfoto's te zien! Ook kunt u online in onze showroom kijken, 700m², maar hier blijft het niet bij! Onze showroom wordt namelijk verbouwd en hier komen een heel wat m²’s bij!