+31(0)13 522 00 14

Ruimtes

Tegels zijn geschikt voor elke ruimte in je huis en tuin. Waar een tegel vroeger een simpele, en vaak minder fraaie oplossing was om je badkamer af te werken, is het tegenwoordig dé sfeermaker van je gehele woning. Door de digitale "print" technieken die de tegelfabrieken tegenwoordig in huis hebben kunnen ze elk materiaal namaken in keramiek. En daardoor past een tegel nu dus in elke ruimte.

Zit u bijvoorbeeld aan een houten of parketvloer te denken maar heeft u geen zin om elke paar jaar uw huis leeg te moeten ruimen om hem weer te lakken, of bent u die vlekken in uw natuurstenen vloer helemaal beu? Denk dan eens aan één van de vele houtlook of natuursteenlook vloertegels voor in uw woonkamer, deze zijn niet meer van echt te onderscheiden, passen in elk interieur en zijn ideaal met vloerverwarming. Was u misschien van plan om een gietvloer te nemen, maar twijfelt u hieraan omdat u bang bent dat u loop in uw vloer gaat zien? Neem dan een groot formaat betonlook tegel, u heeft dan dezelfde uitstraling maar dan in een onverslijtbare variant.

Kijk hieronder in welke ruimtes u tegels allemaal toe kunt passen. Maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Oisterwijk om ze met uw eigen ogen te bekijken, wij voorzien u graag van het juiste advies qua kleur en afmetingen voor uw ruimte.