+31(0)13 522 00 14

Winckelmans

Keramische tegel fabrikant sinds 1894

Keramische tegels met een geschiedenis. In 1894 stichtte Théophile Winckelmans het bedrijf, een familiebedrijf dat nu al meer dan 100 jaar lang kwalitatieve tegels aflevert. In al die jaren is het kleurenpalet alleen maar uitgebreid. Ook de maatvoeringen waarin dit materiaal leverbaar is, is in de loop van de jaren sterk uitgebreid.

De dubbelhard gebakken tegels van Winckelmans zijn nagenoeg overal toepasbaar en door het grote assortiment aan kleuren en maatvoeringen zijn allerlei stijlen te realiseren. 

 

Winckelmans tegels duiken niet alleen op in openbare gebouwen over heel de wereld, ze komen ook perfect tot hun recht in huis. Ze zijn ideaal als badkamertegels, douchetegels, keukentegels, keramische tegels voor de woonkamer of de hal, en je kan ze bovendien ook perfect als wandtegels plaatsen. Je kan ze sober en uniform leggen of er een leuk (kleuren)patroon mee vormen. Ze passen zowel in een oud herenhuis, een eigentijdse inrichting of een landelijke woning. Laat je inspireren!

Daarnaast is het productieproces erg interessant, er wordt veel met de hand gewerkt om zo de unieke motiefjes en vormen van de tegels te krijgen.

Tegels.com is al jaren dealer van de tegeltjes van Winckelmans en je vind in onze showroom in Oisterwijk het gehele assortiment aan kleuren, formaten en vormen. Onze adviseurs helpen u graag verder met het kiezen van het juiste patroon.

Bezoek onze showroom

Productselectie Winckelmans