+31(0)13 522 00 14

Welkom in onze virtuele showroom!

Onze schitterende showroom is onlangs uitgebreid naar 700 m2. Dankzij de 120 vloervlakken keramische tegels en 30 vloervlakken natuursteen kunnen particulieren, aannemers en architecten volop inspiratie op doen. Ook onze ruime collectie wandtegels zijn hier te bekijken. Ons verkoopteam staat klaar om u van advies en tips te voorzien. Wil je liever thuis rustig kijken of de tegel bij de rest van uw interieur past? Dat kan. Hier kunt u de route bekijken!

Je kunt bij ons één of meerdere proefmonstertegels mee naar huis nemen.

Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur - 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur - 17.00 uur. 

Architecten, aannemers en ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een deskundig advies.Onze showroom is onlangs uitgebreid en compleet verbouwd.

...wat kan u hierin zo al verwachten???

Een vtwonen tegels by Douglas & Jones en Piet Boon by Douglas & Jones tegels shop in shop. Sanitair van gerenommeerde merken als Hotbath, Primabad en Tece. Maar ook van diverse kleine, nog onbekende, designmerken die je niet op elke hoek van de straat zult vinden. Een Megastore van Porcelanosa met de mooiste designtegels tot wel 1,20x1,20 groot! En 1 van de eerste Motto by Mosa stores in het land.
Uitgebreide Vintagecorner met de mooiste vormen en kleuren. En nog veel meer…

Tegels.com Showroom

Behoefte aan een scherpe offerte of stylingadvies?
Kom langs in de showroom!

Wilt u inspiratie opdoen of Kennis vergaren, dan bent u bij Tegels.com aan het juiste adres! Online kunt u inspiratie opdoen in onze Inspiratiemodule, kies een ruimte en een stijl of alleen een bepaalde kleur. Dan krijgt u alle relevante sfeerfoto's te zien! Ook kunt u online in onze showroom kijken, 700m², maar hier blijft het niet bij! Onze showroom wordt namelijk verbouwd en hier komen een heel wat m²’s bij!