+31(0)13 522 00 14

Wat doet Tegels.com op zakelijk gebied?

Wat doet Tegels.com op zakelijk gebied?

Tegels.com verzorgd het tegelwerk van A tot Z, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Maar dat is niet het enige, wij verzorgen ook het tegelwerk op openbare plekken of in de woningbouw. 

Kijk maar eens naar onze vorige blog over de Oostlijn, een project van 16 stations die gerenoveerd worden. Een flink project die Tegels.com met beide handen aanpakt. Wij voeren dus ook projecten uit voor iedereen!

Zo hebben we ook al heel wat projecten uitgevoerd, hier een aantal van deze projecten waar we erg trots op zijn!

 

TRIBES Eindhoven

Dit is een grote openbare plek waar iedereen die bezig is met business terecht kan om gebruik te maken van: vergaderruimtes, 1 van de 125 flexibele werkplekken en zelfs kantoren. Deze locaties zijn uitgerust met een was en stomerij service maar ook kun je rustig je schoenen achterlaten zodat deze gepoetst en zelfs gemaakt worden indien nodig. Ook is het mogelijk om even je hoofd leeg te maken tijdens het fitnessen op locatie. Als dat nog niet genoeg is kun je zelfs je haren laten knippen in de pauze. 

Mogelijkheden TRIBES Eindhoven

In Eindhoven zijn de werkplekken geïnspireerd door de Masaï stam, de tradities en artefacten zullen jouw bezoek inspirerend maken. Wij hebben mee geholpen aan de realisatie van dit pand!

Tribes Tegelwerk Eindhoven

 

Kijk maar eens naar deze lounge, het gebruik van authentieke materialen zoals: leer, hout en de natuurlijke kleuren leveren een unieke uitstraling op. Dat precies past bij de stam Masaï. 

Het verblijf en het werken bij TRIBES in Eindhoven zal hele ervaring zijn. Niet alleen door de diensten die ze aanbieden maar ook door het uiterlijk van het pand. Tijdens een pauze is er genoeg te doen en te zien! 

 

 

Zelfs een bezoekje aan het toilet is inspirerend! 

TRIBES Eindhoven Toilet tegels

Tijdens de lunch bestaat er de mogelijkheid om lekker te eten.  Met een kantine waar verse broodjes worden geserveerd en de koffie wordt gemalen uit eerlijke koffiebonen!

Naast de lounge, de kantine en het toilet hebben wij natuurlijk nog meer betegeld!


Tribes Tegelwerk Eindhoven

We hebben door het hele gebouw tegelwerken zitten. En we zijn trots dat we aan dit project mee hebben gewerkt. 

Wat vinden jullie? Hier zou iedereen toch goed kunnen werken! 

 

 

 

Van Tilburg Nistelrode

Deze enorme mode en sportwinkel heeft het tegelwerk laten realiseren door ons. Dit project hebben we uitgevoerd in 6 fases. Op deze manier kon de winkel open blijven en was er vrij weinig hinder voor het winkelende publiek. 

Wij hebben bij Van Tilburg Nistelrode verschillende wanden en vloeren betegeld. Er zijn veel verschillende soorten tegels gebruikt. Tegels met een natuurstenenlook en tegels met een betonlook. Daarnaast zijn er gave mozaïeken gelegd!

Van Tilburg Nistelrode Tegelwerken

 

De variatie van tegels geeft een mooie uitstraling aan het pand. Naast het praktische nut van het tegelwerk is het ook het decor van de modeshows die worden gehouden in de winkel. Waarbij de winkel de nieuwste collecties laat zien.

In de winkel zijn honderden merken te vinden, van trouwjurken tot aan de sportschoenen. En alles komt tot hun recht in de prachtige omgeving van tegelwerk en de andere aankledingen.

Een tegelvloer gelegd in mozaïek is altijd een eyecatcher. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten tegels kleine hexagoon(zeshoek) en de vierkante tegeltjes aan de buitenkanten van de tegelvloer. 

De tegelzetters hebben zich zeker overtroffen met deze mozaïek tegelvloer!

Ook in de kantine waar een tussendoortje kan worden genuttigd, is de tegelvloer gelegd met een patroon. Daarnaast is de wand aangekleed met donkerblauwe weerspiegelende tegels. 

Mozaïek tegelvloer Van Tilburg NistelrodeWandtegels Van Tilburg Nistelrode

Dit zijn al een aantal grote projecten maar naast het voorzien van bedrijven met dit soort tegelwerken voorzien wij ook de reizende mensen met een mooie tegelvloer. Zo hebben wij op Schiphol lounge 3 betegeld. Dit is de parfum, likeuren en rookwaren shop. Hier hebben wij de tegels geleverd en verwerkt. 

Het team van Tegels.com mag zich ook grondleggers van sfeer noemen bij de Albert Heijn. Hier hebben wij ook het tegelwerk verzorgd.  Zelfs in de favoriete Fastfood keten van Ronald McDonald, hebben wij het tegelwerk mogen verzorgen!

Ook in de bijenkorf zijn wij bezig geweest! Bekijk hieronder het filmpje.

 

Benieuwd wat Tegels.com voor u kan betekenen? Zakelijk of particulier, bij ons kunt je er van op aan dat het goed gebeurt!

Neem contact met ons op en kom langs in de showroom. Daarnaast kunt u ook altijd nog een kijkje nemen op Facebook of Pinterest voor inspiratie en informatie!