+31(0)13 522 00 14

Tegelbeurs Cersaie 2016

Tegelbeurs Cersaie 2016

Terwijl in Nederland de vtwonen & design beurs van start gaat, is hier in Italië dé beurs op het gebied van Tegels gister al begonnen. De Cersaie in Bologna Italië, dit is de grootste, internationale beurs op het gebied van keramiek in de bouw, badkamerinrichtingen en tegelindustrie

Het gaat ons natuurlijk om de tegels en hier staan de grote merken in de tegelindustrie. Namen zoals: Villeroy & Boch Tiles, Venis, Century, Casa Bella, Winckelmans en ga zo maar door.   

 

 

Badkamerwandtegels Century

De houtlook tegels van Century zijn gerectificeerd en worden in verschillende maten en kleuren aangeboden. Deze serie is uitstekend toepasbaar in de badkamer zoals Century zelf laat zien, geeft het een uitzonderlijk aanblik. Maar de tegels zijn van gres porcellanato dit materiaal neemt vrijwel geen vocht op. 

De tegelserie hoeft zeker niet alleen in de badkamer worden toegepast, maar ook als keukentegels of woonkamertegels zijn de wandtegels zeer geschikt!

Vintage

Vintage tegels worden ook steeds populairder en aangezien er op deze beurs de nieuwste trends worden uitgestald. Presenteren wij jullie deze vintage tegels. Elke tegel heeft weer een andere print, zo krijg je veel variatie in de tegelwand of vloer. Zoals ik al zei dit is ook een nieuwe trend, je ziet enorm veel merken die dit soort deocartie tegels in de collectie hebben. Met bijvoorbeeld een effen vloer en een stuk van de wand met deze tegels, zo creëer je toch een unieke tegelcombinatie. 

De Vintage trend is natuurlijk niet alleen in de tegelindustrie maar ook in de modebranche, het is meer dan alleen een look, het is echt een levensstijl en de beste manier om dit na te leven, is om er in te leven. De tegels zijn de basis van je interieur, dus hou jij van vintage, dan is dit zeker iets voor jou.

Vintage look wandtegels

Houtlook

Ik wil weer even terug komen op de houtlook, dit is een van dé trends die het meeste terugkomt. Dankzij de moderne technieken lijken de keramische tegels net echt hout. Met knoesten en nerven, het reliëf in de tegel zorgt voor een zeer bijzondere uitstraling. In enorm veel stands komt de houtlook weer terug naar voren. En elk merk kenmerkt zich weer op een andere wijze.

Hiernaast zie je de tegels van de Monocibec stand, De tegels lijken net hout, maar zijn toch echt van keramiek. Een houtenvloer is mooi maar vergt veel onderhoud, met een keramische vloer is dat al een stuk minder. Door de technieken is het dus mogelijk om het uiterlijk en het gevoel van een houtenvloer te hebben en de voordelen van een keramische vloer. Het keramische parket!

Houtlooktegels Cersaie

Al met al een hele interessante beurs met alle nieuwe trends op het gebied van tegels. Er is enorm veel te zien en je kunt er erg veel inspiratie op doen. Maar inspiratie kun je ook op doen lekker dichtbij in Oisterwijk! Kom naar de showroom voor advies, inspiratie, scherpe offerte en bijna net zo lekkere koffie als van die Italianen.