+31(0)13 522 00 14

Nieuwe vtwonen Tegels!

Nieuwe vtwonen Tegels!

Het is zover, de vt Wonen&Design beurs is weer bezig. De plek om enorm veel inspiratie op te doen, maar ook om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tegels. Want er zijn een aantal nieuwe tegels bekend gemaakt! Het gaat hier om een uitbreiding van een serie, een compleet nieuwe serie en een nieuw concept! Wij zullen jullie hier op de hoogte houden van de nieuwe ontwikkelingen van de vtwonen tegels.

Uitbreiding

Allereerst de uitbreiding, er zijn twee Metallic-tinten uitgebracht in de serie VILLA. De kleuren Dark Gold en Platinum, twee trendy tegels met een unieke uitstraling! De tegels hebben een unieke uitstraling en zijn hartstikke leuk om zo de tegelwand of tegelvloer te verrijken met deze tegels. Zo creëer je een tegelwand- en vloer die de aandacht trekt! 

 vtwonen Villa

Nieuwe Tegelserie:

Een innovatieve tegelserie met niet alleen wand & vloertegels, maar ook met een zeer bijzondere douchetegel. Deze tegelserie MOLD heeft een betonlook en is verkrijgbaar in meerdere formaten en natuurlijke kleuren. 

Wat is de bijzondere douchetegel?

Het meest unieke aan de tegelserie is dat de tegels ook in de douche kunnen worden verwerkt. De douche tegel heeft een drainsysteem erin verwerkt. Dankzij deze innovatieve tegel kan dus de gehele badkamer worden uitgerust met dezelfde tegels. Dit zorgt ervoor dat de badkamer tot in de puntjes kan worden afgewerkt met als gevolg, de perfecte badkamer! 

 vtwonen mold serie 

Weten hoe de douchetegel gelegd wordt? Kijk bij de Douche tegels!