+31(0)13 522 00 14

Marmomacc 2016 Natuursteen op de beurs

Marmomacc 2016 Natuursteen op de beurs

Het is de tijd van het jaar want alle grote beurzen zijn aan de gang. Vandaag de grootste, internationale Natuursteen beurs, de Marmomacc. Hier komen ruim 1.500 exposanten op af om hun natuurstenen producten te laten zien aan de 67.000 bezoekers die ze trekken. Deze bezoekers komen overal vandaan, wel 150 verschillende nationaliteiten lopen hier rond!

Het is logisch dat er zoveel publiek op af komt, want ze pakken het groots aan. Zie hier een enorm sculptuur van marmer. Maar wij zijn vooral geïnteresseerd in de tegels, dat neemt niet weg dat de rest hartstikke gaaf is om te zien.

Marmer sculptuur 

Marmer

Tegenwoordig zien we steeds meer marmer terug komen in huis. Het is natuurlijk ook een heel mooi materiaal. Maar het zijn nu niet meer de alleen de grote tegels, nu wordt marmer ook verwerkt als prachtige strips of als mozaïek. 

Deze marmer strips zetten de puntjes op de i, wit marmer is razend populair en geeft de ruimte een goddelijke uitstraling. Bruin marmer geeft een warme sfeer aan de ruimte. Het is in veel ruimtes toepasbaar zoals de badkamer, woonkamer en de keuken. Er worden ook veel mozaïek tegels gebruikt, dit geeft een heel ander effect dan de grote platen.

Natuursteen strips

Natuursteen:

Natuursteen is een zoals de naam al zegt een natuurproduct, een natuur product kan veranderen over de tijd heen. Een natuurstenen vloer of wand wilt u natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Dit vraagt om onderhoud, Tegels.com kan u daar een handje bij helpen. In een oudere blog kunt u al lezen over het onderhoud van uw tegelvloer. Binnenkort volgen nog meer tips over het schoonmaken en onderhouden van uw tegels. 

Heeft u plotseling interesse in vloetegels van natuursteen, kijk dan even bij ons op de site voor meer informatie en inspiratie. Ook kunt u contact met ons opnemen mocht u specifieke vragen hebben of een afspraak willen maken in de showroom.