+31(0)13 522 00 14

In de Spotlight: Venis

In de Spotlight: Venis

Venis is een tegelmerk en is onderdeel van de Spaanse tegelfabrikant Porcelanosa. Deze fabrikant staat bekend als een van de beste tegelfabrikanten. De fabrikant heeft zich ontwikkeld tot een tegelfabriek met de nieuwste technologieën, een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces. Daarnaast weten zij met dit productieproces, keramische tegels te ontwikkelen van hoogwaardige kwaliteit.

Venis weet zich ook steeds weer te onderscheiden in de ontwerpen van tegels. Met de nieuwe trends die we al eerder besproken hebben, weet ook Venis hier prachtige tegels te produceren.

Newport

Denk bijvoorbeeld eens aan die betonlook. Deze zien we overal, maar de betonlook van Venis is in mijn ogen misschien wel de beste. Wat vinden jullie?

Badkamer tegels betonlook

Door die nieuwe technieken zijn dit soort tegels dus te realiseren. De tegels zijn uniek en je zult dus geen tegel vinden met hetzelfde oppervlakte! 

Ook zijn de tegels in verschillende afmetingen beschikbaar. Zodat je net zo'n look kan nabootsen als in deze badkamer hier links! Gaaf toch?

Nog een voordeel aan deze serie is dat je toch de betonlook kan hebben zonder dat je grijs in huis haalt. De serie geeft de mogelijkheid voor een witte, beige en natuurlijke kleur.

Beige vloer- en wandtegels Venis

Zoals in de afbeelding hiernaast, geven de beige tegels ook een enorm mooi effect met de betonlook. In beide afbeeldingen geeft de betonlook een ander resultaat door de kleur. In de badkamer is de sfeer rustig en industrieel, in de woonkamer is de sfeer warm en modern.

Laten we eerlijk zijn, het is logisch dat de betonlook zo'n trend is. Het geeft een mooi effect en het is veel gemakkelijker dan echt beton. Daarnaast hebben zoveel merken tegels met betonlook, maar zoals die van Venis is er maar 1. 

 

Houtlook van Venis

Houston

Zoals ik al zei produceert Venis meer houtlook tegels. Bijvoorbeeld de Houston serie. Deze serie geeft een ruime keuze uit verschillende kleuren. Kleuren die je misschien nog nooit gezien hebt bij hout. Maar wij hebben het natuurlijk niet over echt hout. Ofwel?

Keramisch parket wandtegels

Deze kleur hout hebben we vaker gezien. Een natuurlijke kleur en een natuurlijke look, is een goede combinatie. Maar toch is het mogelijk om ook de natuurlijke look te combineren met andere kleuren.

Bijvoorbeeld Ash, dit is een licht grijze kleur met natuurlijke tinten. Zo'n kleur is natuurlijk uniek in de natuur, maar bij Venis is het heel normaal. Ze brengen op deze manier 2 elementen samen. Natuurlijk en modern.

Kijk maar eens naar de badkamer hieronder. De sfeer en uitstraling die hier wordt gelegd door de tegels is modern en toch natuurlijk.

Badkamertegels keramisch parket

 

Ik vind het wel iets hebben een houtlook zonder een hout kleur. Venis blijkbaar ook want deze tegelserie is beschikbaar in 7 kleuren: white, ash, taupe, copper, natural, cottage en noce.

 

 

 

Houtlook en betonlook badkamertegels

 

Houtlook & Betonlook

Daarnaast zijn de houtlook tegelseries enorm goed te combineren met de Newport serie van Venis. Houtlook en betonlook gaan namelijk enorm goed samen. Kijk maar eens naar de foto hieronder.

Zo heb je 2 verschillende stijlen gecombineerd wat een uniek effect oplevert. Dus zoek jij nog een unieke sfeer voor je badkamer, woonkamer of wat dan ook?  Kijk hier eens naar.


Cubica

Naast deze badkamer is er nog een badkamer die we graag laten zien. Hier is een andere bijzondere tegelserie gebruikt om de wand te sieren. Kijk maar eens naar dit stukje vakmanschap!

Cubica badkamertegels

De naam zegt het eigenlijk al. Cubica, de tegel is opgemaakt uit een mozaïek van kleine kubusjes met een glans. De tegel heeft een super gaaf effect door het reliëf wat in de tegel is verwerkt. De kubussen wisselen elkaar af met de hoogte waardoor dit effect ontstaat.

Ook hier weten onze vakmannen hunzelf te overtreffen.  Komen onze vakmannen ook bij jou het tegelwerk verzorgen?

Het resultaat heb je gezien! Nog niet overtuigd? Bekijk dan ook eens de andere referenties. Wij doen veel meer dan alleen badkamers als je wilt doen we het hele huis!

Voor meer inspiratie kun je terecht op onze site in de inspiratie module

Voor het hele aanbod van Venis ga je natuurlijk ook naar Tegels.com, nog beter je komt langs in de showroom! Altijd het beste advies en een scherpe offerte.