+31(0)13 522 00 14

Tegelinspiratie:

Tegels uitkiezen is een lastige zaak of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, er zijn oneindig veel mogelijkheden en oneindig veel tegels. Laat ons een handje helpen!

Op deze pagina vertellen we u de trends van nu, maar ook wat de mogelijkheden zijn. Voor advies op maat komt u langs in de showroom. Hier kunnen de adviseurs u meteen vertellen welke tegel het beste bij uw wensen past!

Wilt u afbeeldingen zien van tegelwerk? Kijk in onze inspiratie module of op Pinterest!

Weet u al precies wat u wilt? Kom langs in de showroom of neem contact met ons op en maak je wensen kenbaar!

Badkamertegels:

Er zijn natuurlijk ontzettend veel stijlen en sferen denkbaar, houd u meer van strak en modern of liever natuurlijk met een houtlook. Ook in de badkamer is van alles mogelijk. Daarom willen wij een handje helpen. In de inspiratie module hierboven kun je naar ideeën kijken van anderen, zo kunt u voelen welke sfeer u het meest aanspreekt.

Met de opties die er zijn is er ongelooflijk veel keus, vloertegels en wandtegels het zelfde? Of juist variëren. Voor in de badkamer moet u er rekening mee houden dat de tegels vochtbestendig zijn of dat de tegels hiervoor beschermd worden, met natuursteen is er vaak de kans dat de tegels beschermd moeten worden. Keramische tegels ook keramisch parket, heeft vaak een veel lagere vochtopname omdat hier tijdens het proces het mengsel heel fijn samen wordt gedrukt.

Douche:

Wilt u echt iets speciaals? Dan is de vtwonen douchetegel echt iets voor u. Deze tegel is van de Mold serie en heeft een compleet drainsysteem. Er zit dus een mooi afgewerkte afvoer in de tegel. 

Mocht u er niet uitkomen, kom dan eens naar de showroom voor extra inspiratie en advies!

Bekijk het assortiment Vloertegels voor Badkamers en Wandtegels voor Badkamers!

Woonkamertegels:

In de woonkamer wilt natuurlijk de ene speciale sfeer hebben, lekker warm zodat iedereen zich thuis voelt. Het elegante natuursteen of het keramisch parket voor de houtlook. Tegels zijn ideaal voor vloerverwarming omdat het zo goed geleid, met echt hout kan het door de temperatuur verschillen uitzetten en weer inkrimpen. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden in sferen, kleuren en stijlen. Daarom is voor u de inspiratie module opgesteld zodat u goed kunt oriënteren en vanuit hier pas kunt gaan beslissen!

Iedereen brengt vaak veel tijd door in deze ruimte waardoor de juiste tegels erg belangrijk zijn, in de module zult u veel moderne woonkamers zien. Dit heeft te maken met de vele trends zo is er: het keramisch parket, betonlook en reliëf in de tegels bij natuursteenlook en houtlook. Het reliëf in de tegels is te danken aan de geavanceerde technieken, zo zitten er nerven en knoesten in het keramisch parket zodat het verschil tussen echt en de imitatie bijna niet te zien is.

Dus maak gebruik van de module zodat u inspiratie op kunt doen vervolgens horen wij graag u wensen in de showroom, om daarna uw droom werkelijkheid te maken!

Bekijk het assortiment Vloertegels voor Woonkamers!

Keukentegels:

De keukentegels moeten tegen een stootje kunnen maar ook zeker tegen een vlekje en een vuiltje hier en daar. Het gaat er soms heftig aan toe in de keuken van vloekende koks tot knoeiende kinderen of volwassenen. Moet kunnen en uw nieuwe tegelvloer moet er ook tegen kunnen, veel keramische tegels nemen zo weinig vocht op dat vuil ook weinig kans krijgt om een vlek achter te laten.

Ook in de keuken brengt het gezin veel tijd door: eten, koffie drinken en soms ook werken, dan is het fijn als de sfeer om je heen rust geeft. Kijk rond in de module en laat u inspireren om uw wensen te specificeren en aan ons duidelijk te maken.

Laat u altijd adviseren in welke tegels het beste passen bij bepaalde ruimtes. In dit geval de keuken, moet u er rekening mee houden dat de keuken dus intensief wordt gebruikt. De tegels moeten hier tegen kunnen dus kom zeker langs in de showroom om advies hierover te krijgen of maak een afspraak!

Bekijk het assortiment Vloertegels voor Keukens en Wandtegels voor Keukens!

Slaapkamertegels:

De slaapkamer is voor vele de belangrijkste kamer in huis, je slaapt hier bovendien! De juiste sfeer is belangrijk om hier tot rust te komen. En natuurlijk zijn hier ook verschillende stijlen en sferen mogelijk.

Een rustige kleur tegel in een patroon gelegd kan veel met de uitstraling van de kamer doen, maar niet alleen de uitstraling is belangrijk. Hoe zit het met de temperatuur, zijn die tegels niet ijskoud? Vloerverwarming is de oplossing, het is een goed alternatief voor radiators. De tegels zelf geleiden de warmte goed over de gehele tegelvloer en laat ook warmte los. Zo heeft u warme voeten en gelijk een warme kamer, daarnaast is het ook nog eens duurzaam en het bevorderd de kwaliteit van de lucht.

Mocht u nog advies nodig hebben of wilt u de tegels met eigen ogen zien, neem contact met ons op voor een monster van de tegel of kom langs in de showroom.

Bekijk het assortiment Vloertegels voor Slaapkamers!

Tuintegels:

Een eigen huis en een plek onder de zon, uw terras is uw woonkamer in de tuin en zon! Natuurlijk wilt u hier ook de juiste tegels, die uw terras tot in de puntjes afwerkt! De tuintegels zijn een lastige keuze, met de keuze uit natuursteen of keramische tegels is het even wikken en wegen. Betonlook, flagstones, keramisch parket, natuursteen en ga zo maar door, de mogelijkheden stoppen pas waar uw wensen stoppen!

Allereerst is het belangrijk om inspiratie op te doen en uzelf af te vragen hoeveel tijd u wilt steken in onderhoud! Laat u vooral adviseren bij ons in de showroom of neem contact op met onze specialisten.

Bekijk het assortiment Tuintegels!

Toilettegels:

De plek waar u even alleen bent en niemand zich bemoeit met uw zaken. De tijd die u er doorbrengt wilt u wel op uw gemak daar doorbrengen. De tegels zijn de basis van sfeer en de uitstraling, een mozaïek van tegels waar u tijdens elk wc bezoek weer een ander figuur in ziet of een patroon die u elke keer weer op een andere manier na loopt, het begint bij de juiste Tegels.com.

Voor meer inspiratie en advies komt u langs in de showroom of neem contact op met onze adviseurs.

Bekijk het assortiment Wandtegels voor Toiletten!

 

design-beige-badkamertegels.jpg

Mold Douchetegel van vtwonen

Beige-vloertegels.jpg

Zwarte keukentegels Tegels.com

Keramisch parket Tegels.com

Tuintegels modern Tegels.com

Badkamertegels mozaïek