+31(0)13 522 00 14

Tips en informatie over vloertegels en wandtegels!

Alle informatie en tips die u zoekt over tegels kunt u hier vinden, mocht u toch nog niet uw antwoord kunnen vinden, neem dan contact met ons op en dan zullen wij er alsnog voor zorgen dat deze informatie erbij komt te staan! 

Wat staat er in de Kennisbank:

Alles wat je wilt weten over tegels. Wat voor soort materiaal, hoe wordt het gemaakt, waar komt het vandaan en wat zijn de verschillen tussen de tegels. Er bestaat een groot verschil tussen allerlei tegels, de kenmerken tussen keramische tegels en tegels van natuursteen zijn erg groot.

Ook in onderhoud natuurlijk, natuursteen is vaak erg gevoelig voor schoonmaakmiddelen. Daarom hebben wij voor u alles op een rijtje gezet. Zo is het voor u duidelijk welk schoonmaak middel u nodig heeft. Daarnaast hebben we zelfs een stappenplan voor u opgesteld zodat u precies weet wat u moet doen! Makkelijk he! 

Wij helpen graag een handje mee bij inspiratie op doen, wij hebben namelijk heel wat tegelwerken gezien. Klein of groot, wij kunnen u heel wat voorbeelden laten zien. Ook onze referenties kunnen u laten zien wat wij allemaal in huis hebben!

Nieuws:

Op de hoogte blijven van de laatste noviteiten op het gebied van tegels of alle tips voor uw tegelvloer? Kijk op onze blog! 

 

Laat je inspireren

Kies de gewente ruimte en bekijk het interieur van anderen. Zo kom je op ideeën voor je eigen ruimte.

Inspireer me