Ons Assortiment

Hieronder kunt u het gehele assortiment bekijken of een keuze maken uit een van de categorieën. Bent u op zoek naar een keramische tegelvloer? Dan kunt u ons aanbod vloertegels bekijken! Gaat u zelf ook de tegelvloer leggen, dan kunt u beter ook even bij de Extra Benodigdheden kijken! Voor geschikte terrastegels kijkt u in de categorie Buitentegels.

Ons assortiment bestaat uit:

Alle keramische en natuurstenen tegels in ons assortiment zijn van top kwaliteit! Bekijk het assortiment en kies uw nieuwe tegelvloer of tegelwand!

 
Welke sfeer of stijl je ook zoekt, wij hebben het!

Modern of landelijk. Antraciet of mozaïek. Rust of kleurrijk. Wij hebben het. Tegels in iedere prijsklasse. Tegels.com is toonaangevend op het gebied van kwalitatieve én betaalbare wandtegels en tegelvloeren. In ons assortiment zitten kwaliteitstegels voor elk budget en voor iedere smaak. Wij verkopen onder meer bekende merken zoals de VTwonen Huiscollectie, Mosa en Venis.

Afspraak styliste


Neem gerust eens een kijkje in onze webwinkel om onze uitgebreide collectie te bekijken. Of loop binnen in Oisterwijk. Daar waar je kunt proeflopen en sfeerproeven in de 700m2 grote showroom. En wil je echt veel tegels voor weinig pegels. Ook dan ben je in Oisterwijk aan het goede adres. Onze outlet staat bomvol met palletpakkers.

Dus of je sfeer wilt maken, inspiratie wilt opdoen of korting wilt pakken, onze deur staat open! 

 


Enkele topmerken

       

 
       

  

 

 

Laat je inspireren
Bekijk selectie
Showroom

Kopje koffie?

Eens kijken wat wij in huis hebben? Inspiratie opdoen? Maak je wensen kenbaar. Zeker weten dat ons team een passende aanbieding heeft!

Bekijk showroom
De koffie staat klaar!