Vives

Ceramica

Vives is een tegel producent dat zich één van de grote mag noemen. Toonaangevend in de tegelbranche en ook erg vooruitstrevend in de manier waarop ze produceren. Met oog voor het milieu ontwerpen en produceren ze hoogwaardige tegels. Daarnaast worden hun tegels overal ter wereld verwerkt, wat de mooiste interieurs van gebouwen oplevert.

Vives als Merk

Naast het productieproces van Vives en de tegels zelf, proberen ze de Vives feeling enorm goed over te dragen aan de klant. Veel klanten voelde niet zoveel voor de decor tegels, maar d.m.v. een doosje met 4 spiegels en 1 tegel in het midden konden ze toch goed de klanten laten ervaren wat het effect is van decor tegels. 

Hieronder is de binnenkant van deze doos te zien:

Vives ervaring

Vives heeft projecten gedaan over de hele wereld, van Spanje tot aan Taiwan en van IKEA in Zwitserland tot aan een hotel in Montenegro. Dat zegt dus veel over het merk, ze zijn wereldwijd bekend dankzij hun kwalitatieve tegels. 

Daarnaast pakken ze ook altijd groots uit op de beurzen, zo hebben ze op de beurs van Cersaie 2016, 30 km koord en 1.500 spijkers gebruikt om de stand op te zetten. Om zo aan te geven dat er geen speciale materialen gebruikt te hoeven worden om toch iets speciaals neer te zetten.