Inkiostro Bianco

Creative Thinking

Hét product voor de renovatie van uw badkamer of keuken.

Inkiostro Bianco, is een merk, een ambitieus project, een laboratorium van ideeën toegepast op de planning en productie van decoratieve afbeeldingen die als doel heeft het concept van behang en tegels opnieuw uit te vinden.

Inkiostro Bianco wordt erkend als een uniek voorbeeld van samenwerking tussen de wereld van de schilderkunst en computer graphics, een combinatie die de dynamische geest van het merk benadrukt, vol veranderingen en continu in ontwikkeling, veelzijdige en originele grafische oplossingen, in staat zich  aan te passen aan elke situatie.

Wat is het?

Inkiostro Bianco is een Italiaanse producent van prachtig bedrukt glasvezel en vinyl behang, dit product is vele malen sterker dan normaal behang en waterdicht! Daarom is het een ideaal alternatief voor stucwerk en tegels in uw badkamer of keuken. Glasvezel is ook geschikt voor op de vloer en is ijzersterk.

Designers & Kunstenaars

De Italiaanse producent beschikt over een ruim aantal designers en kunstenaars, deze ontwerpen en tekenen de ontwerpen. Dankzij hun creatieve koppen worden er unieke en prachtige wand- en vloertoepassingen ontworpen. Maar ook door het aantal designers en kunstenaars zijn er verschillende stijlen die erg uiteenlopen, hierdoor is er veel keus in verschillende tekeningen.

Uw eigen ontwerp

Inkiostro Bianco heeft een zeer ruim assortiment aan verschillende designs, maar ze bieden ook de mogelijkheid uw eigen ontwerp aan te leveren. U kunt ons de gewenste afbeelding sturen en een foto van de ruimte waar u het graag wilt hebben. Vervolgens krijgt u van ons een voorbeeld terug van hoe mooi hij eruit kan komen te zien met deze unieke toepassing van glasvezel. 

Meer weten?