+31(0)13 522 00 14

Nieuws

Bisazza Contemporary Cement Tiles

Bisazza Contemporary Cement Tiles

Bisazza, het wereldberoemde merk in glasmozaïek, presenteert nu hun nieuwste collectie van traditionele cementtegels, Bisazza Contemporary Cement Tiles.

Een nieuwe lijn met een eigentijdse, verfijnde interpretatie van de traditionele cement tegels, meestal gebruikt in de paleizen en herenhuizen van de adel en de bevoorrechte klassen in de tweede de helft van de jaren 1800 en begin 1900.

Geheel met de hand gemaakt en verkrijgbaar in twee formaten - 20cm x 20cm vierkant of 20cm x 23cm zeshoekig - elke tegel is uniek. Nauwgezet vakmanschap voegt allure en persoonlijkheid aan de collectie. Een rijk palet aan kleuren en een weelderige rijkdom van de hedendaagse en klassieke grafische motieven die een gedurfde, moderne expressieve identiteit geven aan het assortiment.


NAVONE COLLECTION - ontworpen door Paola Navone

Deze zeer eigentijdse en decoratieve cement tegels creëren een zeer moderne uitstraling, dankzij de combinatie van zeshoekige en vierkante vormen die doelbewust imperfect zijn gemaakt geven elke tegel een gedurfde persoonlijkheid. Deze speelse decoratieve motieven zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren; ze creëren unieke patronen, vergelijkbaar met tapijt, waardoor je een nieuwe look aan vrijwel elk oppervlak geeft. De sierlijke onregelmatigheid van de figuren geeft een verrassingselement aan de collectie.
HAYON COLLECTION - ontworpen door Jaime Hayon

De decoratieve flair van Jaime Hayon is ook terug te vinden in deze collectie van de Spaanse ontwerper, met zijn fun-loving artistieke taal, creëert hij zeer opvallende grafische ontwerpen die de iets "pop" stijl die hij zich eigen heeft gemaakt weerspiegelen.
Het onderscheidende element van de collectie zijn de talloze mogelijke combinaties die, afhankelijk van de tegels zijn uitgelijnd, dit leidt tot een breed scala aan texturen. Innovatieve oppervlakken opgebouwd uit onverwachte geometrische figuren herhalen zich tot in het oneindige, ze geven je het gevoel van een beweging en creëren continuïteit tussen ruimten.


DAL BIANCO COLLECTION - ontworpen door Carlo Dal Bianco

Deze collectie heeft een meer klassieke inspiratie (met een vleugje van het hedendaagse) waar Carlo Dal Bianco om bekend staat. Het doel van de ontwerper was om de luxe patronen gevonden in stoffen, en de patronen van tegels van vroeger opnieuw te ontwerpen. Traditionele ornament motieven zijn geïnterpreteerd in nieuwe 'high fashion' kleuren.