Nieuws

 

The Adventure Range Rover & Jaguar Dealer

The Adventure Range Rover & Jaguar Dealer

14 december 2016

In Den Bosch is Tegels.com aan de slag gegaan met het betegelen van de vloer, zo zijn de tegelzetters begonnen met de vloer waar alle auto’s staan. Daarna gaan ze door naar de vloer van de showroom waar de Range Rovers staan uitgestald. Naast deze showroom heeft de dealer, The Adventure nog een showroom met Jaguars. Hier beginnen de werkzaamheden een week later.

 The Adventure dealership

Het tegelwerk wordt gedaan met behulp van een aantal middelen, zoals Tile Leveling System en een lijmsilo. Met deze hulpmiddelen kan er sneller, nauwkeuriger en zuiniger worden gewerkt. De silo zorgt ervoor dat de lijm een perfecte samenstelling heeft van poeder en water. En met het Tile Leveling System leggen de tegelzetters een feilloze tegelvloer, met geen uitsteeksel en oneffenheden.

Tegelvloer-met-TLS-en-Tegelzetters.jpg

De lijmsilo is een innovatief hulpmiddel voor de tegelzetters. Tegellijm hoeft niet langer met de hand te worden aangemaakt en gemengd. De lijmsilo en het Tile Leveling System besparen de tegelzetters veel tijd. Daarnaast is de nauwkeurigheid ook veel beter.

Tegellijmsilo-2-0.jpg

De tegels die worden gebruikt passen goed bij elkaar, een crème kleurige tegel in combinatie met een bruine houtlook, de afmetingen van de tegels zijn 60x60. Deze look past erg goed bij het concept en de uitstraling van The Adventure Dealer.

Het tegelwerk gaat enorm snel, met een snelheid van 1 tegel per minuut zijn er zo in uur tijd ongeveer 60 tegels gelegd. Er worden hoopjes lijm neergelegd, een hoopje is genoeg voor een tegel. De hoopjes worden uitgesmeerd, het Tile Leveling System wordt klaar gezet en ondertussen zijn 2 anderen bezig met het in smeren van tegels. Zodat deze daarna gelijk gelegd kunnen worden. Ten slotte worden de wiggen en de clips aangebracht en met de tang goed strak geduwd. Op die manier blijver de tegels mooi op hetzelfde niveau en de voegen even breed.

Op deze manier hebben ze binnen een paar uur de vloer gelegd, dan moet de lijm goed drogen. 24 uur later gaan de tegelzetters weer aan de slag met het voegen, dan mogen ze de vloer gaan wassen, zodat overtollig voegsel wordt weggewassen. Vervolgens gaan ze door naar de volgende ruimte.

De week erna gaan ze dan beginnen aan de showroom van Jaguar

Terug
Laat je inspireren
Bekijk selectie
Showroom

Kopje koffie?

Eens kijken wat wij in huis hebben? Inspiratie opdoen? Maak je wensen kenbaar. Zeker weten dat ons team een passende aanbieding heeft!

Bekijk showroom
De koffie staat klaar!