+31(0)13 522 00 14

Beste Koop tegels

Logo_BesteKoop.png

Beste Koop tegels is een uitstekende selectie van wand- en vloertegels. Door ons geselecteerd op hoge kwaliteit maar dan wel met een lage prijs. Dit is een zeer compleet assortiment dat regelmatig wisselt en daardoor altijd aansluit op de laatste trends. We hebben ze makkelijk en overzichtelijk  in drie vaste prijsgroepen ingedeeld: 

Assortiment

Het Beste Koop assortiment bestaat uit een compacte en sterke selectie wand- en vloertegels. Allemaal even mooi , sterk en daardoor toepasbaar voor elke ruimte in je woning. Dus niet alleen in je badkamer of keuken, maar ook als vloer voor in de woonkamer of zelfs je slaapkamer.

We leveren ze in verschillende stijlen zodat ze in elk interieur passen. Waar je ook van houd, met het Beste Koop assortiment kun je jouw eigen stijl creeëren in iedere omgeving.

Scherpe prijzen

De collectie is niet het enige unieke aan de Beste Koop tegels, het zit hem zeker ook in de vaste prijsgroepen die we hier voor hanteren. De tegels bieden we namelijk aan voor € 25,-, € 30,- of € 40,-! Dit is helder en overzichtelijk en belachelijk scherp geprijsd voor deze hoge kwaliteit. Daarom mogen we dit absoluut de Beste Koop noemen.

Bekijk hier het Beste Koop Assortiment:

 


BesteKoop_PrijsBollen_253040pm2.png

Behoefte aan een scherpe offerte of stylingadvies?
Kom langs in de showroom!

Wilt u inspiratie opdoen of Kennis vergaren, dan bent u bij Tegels.com aan het juiste adres! Online kunt u inspiratie opdoen in onze Inspiratiemodule, kies een ruimte en een stijl of alleen een bepaalde kleur. Dan krijgt u alle relevante sfeerfoto's te zien! Ook kunt u online in onze showroom kijken, 700m², maar hier blijft het niet bij! Onze showroom wordt namelijk verbouwd en hier komen een heel wat m²’s bij!